Aquatic Szkoła pływania

Opinie

„Bardzo polecam! Szczególnie lekcje z Panem Robertem. Dzięki temu czego nauczyła się nasza Agatka na zajęciach, nasze wakacje nad jeziorem, morzem czy nad rzeką to była sama przyjemność! Dziękujemy! :)”

~ Mama Agatki (7 lat)  /24.08.2019/

„Alex pływał z Aquatic już drugie wakacje i efekty jakie osiągnął zarówno z Panem Marcinem jak i Panem Pawłem przerosły moje oczekiwania wielokrotnie. Trudności w nawiązywaniu kontaktów, deficyt koncentracji i słaba sprawność fizyczna przestały istnieć podczas lekcji dzięki doskonałemu, profesjonalnemu podejściu instruktorów. Alex zapytany o najlepsze wspomnienie z wakacji odpowiada zawsze że to pierwsza i każda kolejna lekcja pływania! Gorąco polecam!”

~ Mama Alexa (8 lat)  /23.08.2019/

„Wielkie podziękowania dla pana Pawła to rewelacyjny instruktor pływania dokładny zaangażowany w swoją pracę gorąco polecam wszystkim którzy chcą dobrze pływać wspaniałe podejście do dzieci !!”

~ Judyta – mama Marceliny (10 lat)  /19.12.2018/

„Gorąco polecam Szkołę AQUATIC! Profesjonalizm, indywidualne podejście i cierpliwość Instruktorów to cechy wyróżniające tą Szkołę Pływania. POLECAM W 100%”

~ Mama Franka (7 lat)  /02.05.2018/

„Polecam, Szkoła pływania dla małych i dużych ? bardzo lubię pływać i przez kilka lat podpatrywałam pracę instruktorów Aquatic na basenie w Kościerzynie, aż zdecydowałam się zapisać na lekcje celem doskonalenia techniki i nauki nowego. Świetna forma aktywności, ze strony instruktorów pełen profesjonalizm, cenne wskazówki techniczne zapewniające postępy w pracy.”

~ Monika (39 lat)  /20.03.2018/

„Serdecznie polecam naukę pływania u Pana Marcina ? Zależało mi aby córcia nauczyła się szybko pływać, bo naśladując starszego brata nie było mowy o pływaczkach czy innych zabezpieczeniach. Choć miałam obawy czy mój dzikusek będzie umiała skupić się na nauce, Pan Marcin w mig sprawił, że mała załapała pływanie na plecach i samodzielnie unosi się na wodzie?nurkuje jak szalona i już teraz mogę być bez obaw???Polecam!”

~ Mama Dominiki (5 lat)  /14.03.2018/

„Boję się, boję się'” takie słowa co tydzień słyszał p. Paweł ? i wiecie co? Dzięki CIERPLIWOŚĆI, INDYWIDUALNEMU PODEJŚCIU i zawsze UŚMIECHNIĘTEMU instruktorowi mój syn przestał się bać i robi postępy w pływaniu. DZIĘKUJEMY i w ? % polecamy szkołę AQUATIC ?”

~ Mama Alana (8 lat)  /27.02.2018/

„Gorąco polecam indywidualne zajęcia w Szkole AQUATIC z instruktorem panem Mateuszem. Efekty baaaardzo zadowalające!!! Syn jest zachwycony 🙂
Instruktorzy mają profesjonalne podejście do dzieci :)”

~ Mama Igora (7 lat)  /27.02.2018/

„Pełen profesjonalizm i wspaniałe podejście do dzieci oraz rewelacyjna współpraca z rodzicami. Szczególne podziękowania dla Pana Pawła za wyrozumiałość i kompetencje. Dziękujemy.”

~ Ania, mama Julka  /24.02.2018/

„Serdecznie polecam szkołę pływania Aquatic, profesjonalna i skuteczna. Dzieci chętnie uczęszczają na zajęcia i są bardzo zadowolone.”

~ Ania  /24.02.2018/

„Oddałam pod opiekę szkoły Aquatic wszystkie swoje pociechy z nadzieją na profesjonalne podejście instruktorów, bardzo dobre efekty i przede wszystkim „Fun” dla dzieci…..i się nie pomyliłam, to właściwe miejsce??”

~ Mama Otylki (5) Nikosia(9) Kacpra (12)  /23.02.2018/

„Od piątego roku życia zabierałem siostrzeńca na basen. Były to okazjonalne wypady na basen. Na początku tylko zabawa w niecce dla małych dzieci. Wejście do basenu rekreacyjnego było nie lada wyzwaniem. Jasiu wchodził po schodach dwa lub trzy stopnie i się cofał. W końcu wszedł na samo dno. Wtedy zaczęły się spacery wzdłuż ściany basenu. Kolejny etap próby ćwiczeń z makaronem. Na początku nie chciał go nawet wziąć do ręki. W końcu się udało, zaczęło się pływanie na makaronach, na początku z 3 makaronami i powoli doszliśmy do etapu 1 makaronu. Robienie bąbelków, kolejne niewykonalne ćwiczenie. Pływanie grzbietem też ciężko bo bał się zamoczyć uszy. W czasie ferii zabrałem Jasia na lekcje pływania u Marcina, i nagle się okazało że zaczyna nurkować. To znak że warto kontynuować, to kolejna lekcja u Marcina, i jeszcze dwie lekcje u Roberta. Jasiu nauczył się nurkować, zaczyna pływać na grzbiecie, wykonuje ćwiczenia do kraula. Opinia Jasia: „Było super”, instruktorzy fajni. Zachwycony swoimi postępami, super ferie. Do tej pory opowiada babci jak było fajnie, i jest dumny że nauczył się nurkować. Serdecznie polecam.”

~ Marek  /23.02.2018/

„Polecam w 100%!!! Szczególne podziękowania dla Marcina za cierpliwość i za te wczesne wstawanie 😉 bez tego moje treningi nie mogłyby się odbywać! Pełen profesjonalizm! Wojtek z kolei bardzo lubi zajęcia z p. Mateuszem, dzięki właściwemu podejściu trenera jest zmotywowany i kiedy jakieś zajęcia nie mogą się odbyć to jest bardzo zawiedziony, jak na 8 latka to mówi samo za siebie :D”

~ Lucyna i Wojtek  /22.02.2018/

„Mam 8 lat i lekcje pana Marcina są super, bardzo mi się podobają polecam!”

~ Małgosia   /22.02.2018/

„Nie wyobrażam sobie lepszego instruktora niż Pan Marcin. Co go cechuje jako instruktora? Anielska cierpliwość, świetne podejście, duża wyrozumiałość i profesjonalizm. Przywiązuje duża wagę do poprawności wykonywania ćwiczeń.”

~ Mama 8 latka  /22.02.2018/

„Polecam Pana Marcina – ma podejście do szkolenia dzieci i jednocześnie pełen profesjonalizm. Córka miała kontakt z innymi trenerami i nigdzie jej się nie spodobało tak jak u P.Marcina. Co ważne na pewnym etapie zaawansowania zwraca uwagę na takie detale techniki pływania o których mam wrażenie, część instruktorów nawet nie wie.”

~ Tata Małgosi (8 lat)  /21.02.2018/

„Szkoła Aquatic to szkoła pływania którą zawsze polecam z czystym sumieniem. Podejście do każdego młodszego i starszego klienta jest profesjonalne i indywidualne! Instruktorzy bardzo sympatyczni i zawsze uśmiechnięci!
Mój brat od miesiąca doskonali pływanie u instruktora Roberta, z każdych zajęć wychodzi uśmiechnięty i zadowolony a to jest najważniejsze!”

~ Iga  /21.02.2018/

„Moje dzieci: Aśka, Julita i Daniel są zachwyceni nauką pływania z Panem Pawłem. Już trzeci rok uczestniczą w zajęciach i dla nich każda lekcja jest niebywałą przygodą. Szczerze polecam Pana Pawła Młyńskiego jako instruktora. Pełen profesjonalizm, spokój i cierpliwość do dzieci, a przede wszystkim efekty i zadowolenie. Polecam ;)”

~ Justyna  /21.02.2018/

„Mój syn uczęszcza na indywidualne zajęcia do Pana Pawła. Dzięki dużemu zaangażowaniu, kompetencji i empatii instruktora Miłosz przełamał strach przed wodą i bardzo chętnie uczęszcza na lekcje nauki pływania. Dzięki profesjonalnemu podejściu Pana Pawła,  syn zrobił duże postępy w pływaniu. Gorąco polecam!!!”

~ Mama Miłosza (8 lat)  /20.02.2018/

„Jestem bardzo zadowolona z zajęć. Pan Marcin super instruktor, polecam bardzo innym rodzicom. Współpraca idealna, zawsze można się dogadać co do terminu ?”

~ Irena babcia Gosi (10 lat)  /20.02.2018/

„Jestem bardzo zadowolony ze szkoły pływania, spełnia  wszystkie moje oczekiwania 🙂  polecam „instruktora” Mateusza”

~ Dominik  /20.02.2018/

„Szkoła świetna. Pan Mateusz ma fajne podejście do dzieci. Rodzice zadowoleni i syn też. To najważniejsze.”

~ Kinga mama Eryka  /20.02.2018/

„Super szkółka. Każdego instruktora można polecić. A w szczególności ja polecam Pawła za uśmiech i wiedzę ☺”

~ Ola  /20.02.2018/

„Polecam, bo WARTO!!!”

~ Tomek  /20.02.2018/

„Gorąco polecam naukę pływania w Szkole pływania AQUATIC, profesjonalne podejście Pana Piotra  spowodowało iż na zajęcia nauki pływania chodzimy całą rodziną. Każda lekcja przynosi świetne efekty zarówno u syna (5 lat) jak i u rodziców.”

~ Mama Jasia  /04.01.2017/

„Moi synowie uczęszczają na zajęcia z panem Piotrem, młodszy pokonał lęk i niepewność, nawiązali dobry kontakt z instruktorem, doskonalą technikę pływania i nabywają nowe umiejętności. Najtrudniej było przekonać ich do rozpoczęcia kursu. W tej chwili widzę zadowolenie na twarzach i rywalizację. Polecam.”

~ mama nastolatków  /04.01.2017/

„Serdecznie polecam zajęcia indywidualne u Pana Marcina. Odpowiednia osoba na właściwym miejscu, ponieważ jest miły i sympatyczny, przy czym cierpliwość ma anielską 😉 P. Marcin kładzie duży nacisk na to, aby każdy ruch był wykonany perfekcyjnie. Motywuje do pracy i na każdej lekcji daje cenne wskazówki. Myślę, że wystarczy tego słodzenia 😉 Ale polecam w 100%”

~ Anna  /14.12.2016/

„Julka ma zajęcia z Panem Piotrem. Dla nas rewelacja. Pokonała lęk przed wodą i robi duże postępy. A to wszystko w dwa miesiące (my próbowaliśmy 10 lat). Podziękowania dla Pana Piotra”

~ Rodzice Julki (10 lat)  /13.12.2016/

„Jednym z elementów zdrowego stylu życia jest aktywność ruchowa. Bez wątpliwości szkoła pływania Aquatic daje taką możliwość. Zarówno postawa Pana Piotra jak i Pana Marcina motywuje nas do większej aktywności ruchowej, nie tylko na basenie ale i po za nim. Uważam, że obaj Panowie są bardzo odpowiedzialni i do każdego ucznia mają indywidualne podejście. Odczuwa się atmosferę zaufania oraz dobrą współpracę z rodzicami. Dzieci chętnie wracają na kolejne zajęcia. Dziewczyny często podkreślają, że Pan Marcin stawia poprzeczkę coraz wyżej. Maciek zaś(mimo młodego wieku) twierdzi, że Pan Piotr jest wymagający. Niewątpliwie motywuje to nasze dzieci do pracy. POLECAM RODZICOM!!! Myślę, że warto skorzystać i dać dzieciom szansę zdobywania nowych doświadczeń.”

~ Mama Pauliny (12 lat), Marty (8 lat), Macieja (5 lat)  /13.12.2016/

„Pan Marcin uczy Mikołaja. Syn jest Nim zachwycony i odlicza dni do kolejnych zajęć. Maksio uczęszcza na zajęcia grupowe do Pana Marcina, a na indywidualne do Pana Piotra, jest bardzo zadowolony z obu instruktorów. Gorąco polecam. Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do każdego ucznia.”

~ Mama Maksa (12 lat) i Mikołaja  (6 lat)  /07.12.2016/

„Wszystkim rodzicom pragnącym aby ich dzieci oswoiły się z wodą i nauczyły się pływać polecamy Szkołę Pływania Aquatic. Prowadzący zajęcia Pan Marcin ma świetne podejście dydaktyczne, cierpliwość i umiejętność motywacji najmłodszych. W przeciągu zaledwie dwóch miesięcy nasza córka poczyniła ogromne postępy, i nie mogła się doczekać kolejnych zajęć.”

~ Rodzice Oli (6 lat)  /15.09.2016/

„Polecam gorąco naukę pływania u Pana Marcina. Profesjonalne podejście do zajęć, świetny kontakt z młodzieżą oraz zaangażowanie w jak najlepsze wyniki nauki to głównie atuty pana Marcina. Gorąco polecam!”

~ Mama Zuzi (13 lat)  /11.07.2016/

„Gorąco polecam naukę pływania w Szkole AQUATIC, zwłaszcza osobom bojącym się wody, ja do tej grupy należałam. Pan Marcin bardzo skutecznie przełamał moje obawy i lęk przed wodą.
Nieograniczone pokłady empatii Pana Marcina, sprawiły, iż na zajęcia przychodzi się z przyjemnością. Pan Marcin jest zawsze uśmiechnięty i opanowany, a przy tym, niesamowicie cierpliwy i wyrozumiały.  Wszystkie, te niezwykłe jak na te czasy, cechy osobowości, poparte są profesjonalnymi umiejętnościami nauczania.
Pan Marcin jest instruktorem skupionym na indywidualnej pracy z uczniem, z uwzględnieniem jego potrzeb i obaw. Ćwiczenia dobierane są w sposób kompetentny, bardzo specjalnie, uzależnione od umiejętności i możliwości przyswajania. Obserwuje, podpowiada, daje mądre rady i wskazówki, gdy widział, że miewałam kryzys i lęk – cierpliwie czekał, aż poczuję się na tyle bezpiecznie by znów swobodnie płynąć. Bez nacisków, pospieszania – z wielką dozą wyrozumiałości.
Bardzo szczerze polecam naukę pływania w Aquatic, bardzo szczerze polecam naukę pływania u Pana Marcina.”

~ Alicja  (47 lat)  /18.01.2016/

„Mój młodszy syn w błyskawiczny sposób pokonał lęk przed wodą. Szybkie rezultaty korzystania z zajęć. Polecam- bez obaw można powierzyć swoje dzieci 🙂 – Pan Marcin jest profesjonalistą.”

~ Mama Kuby (9 lat) i Dominika (11 lat)  /31.01.2015/

„Dzieci wychodzą zadowolone z zajęć i czekają na kolejne, a to dobry znak :)”

~ Mama Dominiki (12 lat) i Alicji (11 lat)  /06.11.2014/

„Pan Marcin w przemyślany sposób łączy naukę z zabawą. Majka nie może się doczekać każdych zajęć a przede wszystkim coraz lepiej pływa! Szczerze polecamy!”

~ Rodzice Mai (8 lat)  /02.11.2014/

„Trening z Panem Marcinem cechuje cierpliwość,  profesjonalizm i doświadczenie.  Indywidualnie dobiera tempo nauki. Prowadzone zajęcia pozwalają synkowi w sposób przystępny poznać tajniki pływania,  a zaangażowanie podczas zajęć przekłada się na szybkie efekty w nauce. Świetny pedagog i trener oraz pasjonata pływania Szkoły Aquatic.”

~ mama Nataniela (8 lat)  /29.10.2014/

„GORĄCO POLECAM lekcje pływania z Panem Marcinem ze względu na profesjonalne przygotowanie oraz indywidualne podejście. Pan Marcin jest sympatyczny ale przede wszystkim cierpliwy, co jest bardzo ważne w kontakcie z dziećmi. Agata jest zadowolona i z niecierpliwością czeka na kolejne zajęcia :)”

~ Rodzice Agaty (8 lat)

„Moje dzieci nauczyły się pływać lepiej ode mnie! Pokonały strach przed wodą. Wyjazd na basen to dla nich wyczekiwana chwila radości. Zdecydowanie polecam!”

~ Tata Dagmary (10 lat) i Pawła (6 lat)

„Pan Marcin doskonale wie jak przełamać lęk przed wodą oraz jak zmotywować dziecko do pływania. Polecam.”

~ Mama Zuzi (8 lat)

„Szkoła Aquatic jest odpowiednim miejscem, jeśli chcemy aby nasze dzieci nauczyły się pływać pod okiem profesjonalisty.”

~ Tata Dawidka (6 lat)

„Mimo początkowego wstydu, nauczyłam się pływać i przede wszystkim pokonałam strach. Dzięki Aquatic!”

~ Danuta (48 lat)

„Pan Marcin to przede wszystkim profesjonalista i cierpliwy człowiek, zwłaszcza jeżeli chodzi o dzieci, które nie zawsze chcą się podporządkować. Po półrocznych zajęciach widać znakomite efekty!!!!!!!Szczerze POLECAM.”

~ Mama Miłosza (7 lat)

„Tymek, mimo że jest bardzo wstydliwy z łatwością złapał świetny kontakt z panem Marcinem i teraz z niecierpliwością czeka na każde kolejne zajęcia. Najważniejsze są jednak efekty, a te są znakomite. Polecamy!”

~ Rodzice Tymka (6 lat)

„Gorąco polecam naukę pływania u Pana Marcina ponieważ moja córka chętnie uczęszcza na zajęcia indywidualne jak i grupowe. Profesjonalne podejście do dziecka i duże efekty w pływaniu :)”

~ Mama Blanki (5 lat)  /31.08.2015/

Prześlij swoją opinię

Autor:

Adres email:

Twoja opinia:

Kontakt

Szkoła pływania AQUATIC

ul. Długa 18/1
83-407 Łubiana

697 686 363
Wszelkie prawa zastrzeżone 2014 © AQUATIC
Projekt i realizacja: iluste.pl